Synas och höras

Som företag är det viktigt att både synas och höras, framför allt i dagens föränderliga värld där konkurrensen inom många sektorer är stenhård. Men hur man då om man som företag vill synas och höras? Här kommer några tips på hur man kan gå tillväga.

Marketing

Låt snacket gå

Ett av de allra effektivaste sätten på vilket man kan både synas och höras, förvisso indirekt, är att låta andra tala om hur bra ens företag är och på så sätt få fler intresserade av vad man har att erbjuda. Det heter ju som bekant på engelska ”word of mouth”.

Utnyttja nätet

Nätet är ett alldeles utmärkt verktyg för att både synas och höras och dessutom till ett lågt pris. Genom att använda sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram kan man nå många på en gång. Har man möjlighet kanske man även kan skapa någon spektakulär video och lägga ut på Youtube eftersom alla vet att en video på Youtube numera kan få en enorm genomslagskraft.

Bjud in till event eller liknande

Att bjuda in till ett event, en mässa eller liknande är ett bra sätt att skapa nya möten och locka nya kunder och även förvalta gamla relationer. Ett bra tips om man vill verkligen vill att det ska komma mycket folk kan vara att skicka ut inbjudningskort av det lite festligare slaget.