Digitala lösningar för din e-handel

Det blir allt vanligare att sälja och köpa tjänster via nätet. Sverige ligger väldigt långt fram inom det här området. Faktum är att Sverige är ett av de länder i Europa som har mest utbredd e-handel.

När det gäller svenska företag så kommer ungefär en fjärdedel av omsättningen från e-handel. Trots att siffran är hög finns det fortfarande stora problem inom e-handeln eftersom många varor och tjänster inte är tillräckligt anpassade för e-handelsmarknaden.

Ta hjälp av experter inom e-handel

En av svårigheter med e-handel kan exempelvis vara att du inte har tillräckligt med teknisk kunskap. Det kan bland annat handla om vilka dataprogram som passar ditt företag bäst. Eller kanske vilken molnplattform du behöver för att optimera din verksamhet.

Hitta din hjälp online, där kan du rådgöra med experter. Välj ett företag som tar ett helhetsgrepp om hur du bäst kan bygga upp en smart och effektiv e-handel åt din verksamhet.

Fortsatt uppgång för e-handeln

Det mesta tyder på att e-handeln kommer att forsätta att öka. De fysiska butikerna är dock fortfarande viktiga eftersom kunden ofta vill se och känna på produkten. Det är vanligt att kunden bestämmer sig för varan i en fysisk butik och sedan går hem och lägger en beställning online.