Signatur.nu

Få hjälp med att få ditt företag synas online

Home  >>  Blogg  >>  Få hjälp med att få ditt företag synas online

Få hjälp med att få ditt företag synas online

On May 31, 2023, Posted by , In Blogg,Företag, With Comments Off on Få hjälp med att få ditt företag synas online

Syns inte ditt företag finns det inte, enligt medielogiken där all publicitet är bra om du kan styra budskapet. Även om många fortfarande satsar mycket på fysisk reklam har skiftet mot digitaliserad marknadsföring präglat reklambranschen och sättet att synas de senaste åren.

Där har tyngdpunkten varit på sociala medier där allt fler människor spenderar sin tid, både yngre och äldre generationer. Till en början var det marknadsföring via bilder och videoklipp men i takt med ökad efterfråga på interaktioner i realtid har streaming blivit allt mer populärt.

Marknadsföring via streaming

Inte minst för dagens ungdomar är sociala medier och konsumtion av media via mobilen något självklart och helt naturligt. Därför kräver många att upplevelsen i mobilen ska likna verkligheten så mycket som möjligt. Resultatet är videomarknadsföring i realtid där du kan se, interagera och uppleva allt som om det vore i verkligheten.

Det är inte alltid enkelt att skapa en lyckad upplevelse genom streaming eftersom du inte kan ändra eller redigera något i realtid. Då du direktsänder reklamen ställer det stora krav på både utrustning och produktionen, vilket kan underlättas genom professionell hjälp. Du kan ta en titt här och lära dig mer om streaming och hur du kan synas online.