Finn rätt mellanhand för din fastighetsaffär

Husförsäljning

Att befinna sig i en fastighetsaffär kan vara som att stå i en djungel av medlare. Det ligger i varje fastighetsägares intresse att hitta en pålitlig och bra mäklare.

Det är dock inte längre problematiskt att hitta mäklare man är till freds med. Oavsett om man vill sälja sin bostadsrätt, villa, radhus, parhus, fritidshus eller tomt, finner man lösningen på lättanvända webbsidor. Det krångliga har kanske legat i att jämföra olika mäklare och att hitta den medlare som ser till att ägaren får det högsta möjliga priset för fastigheten. Dessutom till ett förmedlingsarvode som passar fastighetsägaren.

Kostnadsfri jämförelse

Med hjälp en kostnadsfri onlinetjänst kan man jämföra bland alla de mäklare som uppfyller kriterierna, oavsett vilken typ av fastighet man önskar sälja och oavsett var i landet ägaren och fastigheten finns. Nättjänsten är tydlig och mycket lättförstådd, med färdigställda frågeformulär som man fyller i online. Genom att beskriva vilken typ av fastighet man vill ställa ut till försäljning, ser den rikstäckande kostnadsfria mäklartjänsten till att ägaren får upp till fem gratisofferter från olika mäklare. Svaren är baserade på önskemålen och kriterierna man antecknat i frågeformuläret.

Alla anslutna mäklare är kvalitetssäkrade och licensierade enligt fastighetsmäklarinspektionens regler och därmed statligt registrerade och verksamma med god mäklarsed. En förfrågan är på intet vis bindande, du bestämmer själv om du vill anlita någon av mäklarna.

För såväl ägare som förmedlare

Online-tjänsten kan också gynna mäklare med önskan om att få fler uppdrag och kunder. Mäklarofferter.se står till tjänst för den fastighetsmäklare som önskar bli företagsmedlem.