Signatur.nu

Profilprodukter

Home  >>  Blogg  >>  Profilprodukter

Profilprodukter

On January 20, 2015, Posted by , In Blogg, With Comments Off on Profilprodukter

Ett vanligt tillskott i ett företags marknadsföring är profilprodukter. Med det menas olika sorters produkter med tryck som kan passa för ditt företag och dess kunder, och som i princip delas ut gratis som reklam. Det kan röra sig om pennor, kepsar, t-shirts eller liknande artiklar. Dessa stärker ditt företags varumärke och image både internt som externt, då en automatiskt exponering sker av de produkter som finns i omlopp.T-shirtProfilprodukter brukar också kallas för presentreklam. Den här typen av produkter räknas till en av de allra bästa marknadsföringsverktygen ett företag har till sitt förfogande. De gäller att välja rätt sorts produkter att ge bort, för rätt pris. Precis som vid annan reklam får du även här vad du ger, att satsa på högre kvalité betyder att din reklam kommer ha en längre livslängd, vara mera uppskattad och på så vis också synas mer.

Vart vänder jag mig?

Ett företag som är specialiserad på denna typ av produkter är Driva & Lehmanns AB. De har ett enormt utbud i sitt sortiment av profilprodukter och företagsgåvor, och är faktiskt en sammanslagning av två olika företag, båda med över 30 år i branschen. Med sin gedigna erfarenhet har det skaffat en bred kundbasis och har sina kunder i och levererar sina produkter både inom företagssektorn, som till olika organisationer, stat, kommun och landsting.

Sammanfattning

Du har sammanfattningsvis mycket att vinna på att testa på profilprodukter om du inte tidigare gjort det. Att genom ett väletablerat företag med stor erfarenhet i branschen, kunna få hjälp och komma fram till vilka produkter eller gåvor med ditt företagsnamn och logga som på bästa sätt profilerar er, är ett stort privilegium.På dagens marknader gäller det alltid att vara synlig och att missa tillfällen att göra detta, på grund av att du förbiser en så pass kostnadseffektivt reklamform som detta, kan komma att bli ett ödesdigert misstag.