Ta din reklam mot skyarna

Om du någon gång befunnit dig högt upp i luften under en flygtur, har du med all säkert någon gång läst igenom någon form av reklamblad eller katalog. Du har säkert också sett på film, när ett plan far förbi med en lång skylt i hasorna, antingen med en text i stil med, “vill du gifta dig med mig”, eller en där någon form av företag gör reklam. Frågan är hur man lägger sig någonstans i mellanregistret och låter din reklam lyfta, utan att samtidigt flyga iväg med en större del av din vinst än du är villig att avvara.

Flygplan i solnedgång

Vi har svaret

I dagarna har vi råkat stöta på ett företag som har möjlighet att ta din reklam till nya höjder. Gasballonger.se erbjuder ditt företag en mängd olika sorters ballonger och lösningar för dessa. Om du är ute efter en ballong med ett tryck du själv väljer, finns latex eller folie som material att välja för dessa. Konceptet med ballonger är perfekt i vissa sammanhang, speciellt vid lite festligare tillfällen, eller varför inte vid till exempel en mässa? Ballonger som dessa hamnar enkelt i blickfånget och är ett roligt påhitt som uppskattas av de flesta. Barn älskar dom och många gånger kan de plocka fram barnet i oss själva. Ballonger som plockas upp i eran monter gör dessutom att ni får ut ert budskap över en ännu större yta, då de transporteras över området. Vissa gånger följer det till och med ut från evenemanget och har på så vis möjlighet att förankra din reklam, även på andra platser. Reklamballonger Det är relativt enkelt med ballonger, de tar inte stor plats och kostar inte alls mycket i inköp och är uppskattat och du får en synlig reklamplats för ditt företag. Att ta med sig ett gäng ballonger när man åker på ett kundmöte och dela ut kan ibland betyda mer än man tror. Ballonger blir de flesta glada av och då framförallt barn.

Om det är frågan om barnkalas och det börjar närma sig sitt slut så kan den sista tävlingen vara att smälla så många ballonger som möjligt under en viss tid. På så sätt så kan det bli enklare med städningen om alla ballonger är borta, eller i alla fall tomma på luft. Det finns ju inget roligare än att smälla ballonger.